diumenge, 13 de maig del 2012

Acampada, 12-13 de Mayo, en la Universidad


Iris Henríquez Valido Mi opinión sobre la acampada: Los documentales estuvieron muy bien, sobretodo me gustó el segundo, el de Aliens. La acampada en sí fue increíble, ver los planetas Venus, Saturno y Marte, y debatir sobre los documentales. La verdad es que he aprendido mucho. Además, todos los de la SAUAB son gente maravillosa. Muchas gracias por todo, y espero poder ir a la siguiente acampada

Geerardo Reeichl Saturn es veia molt guay! El temps compartit ha tornat a ser de lo millor. Em sembla que el temps no està a favor de que fem quedades astronòmiques però diuen que la constància i la paciència són les branques principals de la ciència, així que no ens preocupem pel temps, que algun dia segur que ens tocarà una nit que podem veure tot el que tenim a disposició!

Deanna Hooper Tot i que vam tenir mala sort amb la pluja, vam poder gaudir de 2-3 hores amb un bon cel. En aquest interval vam disfrutar qe les increïbles vistes que ens proporcionaven Venus, en fase creixent, Saturn amb els seus anells, i Mart, amb el seu color vermell/taronja encantador, i fins i tot vam aconseguir fer la nostre primera foto de Venus. Com sempre, la companyia va ser molt bona, i tot i la pluja, vam poder gaudir de dos documentals molt interessants sobre astronomia, que van desencadenar uns debats astronòmics molt interessants i educatius per tots. En general, crec que va ser un èxit d’acampada.


Disfrutando de The Wonders of the Solar System

Deanna mirando atentamente el documental

Concentrados en las palabras de Brian Cox


Esperando que se vayan las nubes

"La maldición" que nos persigue, la lluvia

Después de esperar tanto, obtenemos nuestra primera foto de Venus




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada